top-trends

Bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden? (12)

Bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden? (12) “Dokter Bibber” is een bekend gezelschapsspel dat werd uitgebracht door het speelgoedbedrijf Milton Bradley (nu eigendom van Hasbro). Het spel werd voor het eerst uitgebracht in 1965 en is sindsdien een populair spel voor kinderen en volwassenen gebleven.

Het doel van het spel “Dokter Bibber” is om de speler te laten proberen kleine plastic lichaamsdelen uit het lichaam van een kartonnen patiënt te verwijderen zonder de zijkanten van de openingen aan te raken. Als de speler de zijkanten van de openingen aanraakt terwijl hij probeert een stuk te verwijderen, gaat er een zoemer af, en verliest de speler zijn beurt.

Het spel is ontworpen om vaardigheden zoals fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te ontwikkelen, terwijl het tegelijkertijd plezier en amusement biedt. “Dokter Bibber” is uitgegroeid tot een klassieker onder bordspellen en heeft verschillende versies en edities voortgebracht door de jaren heen.

  Bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden? (12)

het antwoord:
 

Dokterbibber


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

Bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden? (12)

السابق
inklapbare werkbank 8 letters – wetenschap huis
التالي
de fouten in een computerprogramma opsporen en corrigeren