top-trends

zuidelijkste punt zuid amerika – wetenschap huis

zuidelijkste punt zuid amerika Het zuidelijkste punt van Zuid-Amerika is het Kaap Hoorn (Cabo de Hornos in het Spaans). Kaap Hoorn is een rotsachtige kaap gelegen op het eiland Isla Hornos, dat behoort tot de archipel van Vuurland (Tierra del Fuego) in Chili. 

Deze kaap markeert het zuidelijkste punt van het vasteland van Zuid-Amerika en wordt beschouwd als een van de meest afgelegen en ruige locaties op aarde. 

Het staat bekend om zijn extreme weersomstandigheden en gevaarlijke zeestromen, en het is een uitdaging voor zeilers en ontdekkingsreizigers om dit iconische punt te bereiken. Kaap Hoorn is genoemd naar de Nederlandse stad Hoorn en is historisch gezien een belangrijk oriëntatiepunt voor zeelieden die de overgang tussen de Atlantische en de Stille Oceaan navigeren.

  zuidelijkste punt zuid amerika

het antwoord:
 

Cabo de Hornos.


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

zuidelijkste punt zuid amerika – wetenschap huis

السابق
zuidelijkste punt zuid amerika (9)?
التالي
wie is de eigenaar van het praathuis in fabeltjesland (8)?