top-trends

zuidelijkste punt zuid amerika (9)?

zuidelijkste punt zuid amerika (9)? Het zuidelijkste punt van het vasteland van Zuid-Amerika is Punta Dungeness op het eiland Isla Grande de Tierra del Fuego in Chili. Dit punt bevindt zich op ongeveer 55 graden 59 minuten zuiderbreedte en markeert het uiterste zuiden van het continent. 

Het is echter belangrijk op te merken dat het zuidelijkste punt van het hele Zuid-Amerikaanse grondgebied, inclusief eilanden, wordt ingenomen door Kaap Hoorn (Cabo de Hornos), dat zich iets verder naar het zuidwesten bevindt, op een apart eiland genaamd Isla Hornos, dat ook deel uitmaakt van de regio Tierra del Fuego. Kaap Hoorn staat bekend om zijn extreme weersomstandigheden en is een iconische maritieme locatie waar de Atlantische en Stille Oceaan elkaar ontmoeten.

  zuidelijkste punt zuid amerika (9)?

het antwoord:
 

Punta Dungeness


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

zuidelijkste punt zuid amerika (9)?

السابق
wie speelt vanaf 2016 spider man in de marvel films (11)?
التالي
zuidelijkste punt zuid amerika – wetenschap huis