top-trends

wie speelt vanaf 2016 spider man in de marvel films (11)?

wie speelt vanaf 2016 spider man in de marvel films (11)? Tom Holland speelt Spider-Man in de Marvel Cinematic Universe (MCU) -films sinds 2016. Hier is een lijst van de MCU-films waarin hij als Spider-Man heeft gespeeld vanaf dat jaar:

“Captain America: Civil War” (2016) – Dit was de eerste verschijning van Tom Holland als Spider-Man in de MCU. Hij maakte een gastoptreden in deze film.

“Spider-Man: Homecoming” (2017) – Dit was de eerste op zichzelf staande Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol.

“Avengers: Infinity War” (2018) – Spider-Man was een van de superhelden die verscheen in deze grote ensemblefilm.

“Ant-Man and The Wasp” (2018) – Hoewel Spider-Man niet de hoofdrol speelde, werd hij kort genoemd in deze film.

“Avengers: Endgame” (2019) – Spider-Man was ook aanwezig in deze epische film die volgde op “Avengers: Infinity War.”

“Spider-Man: Far From Home” (2019) – Dit was de tweede op zichzelf staande Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol.

“Spider-Man: No Way Home” (2021) – Tom Holland speelde opnieuw de rol van Spider-Man in deze film, die een groot succes was en verschillende andere Spider-Man-personages uit eerdere films introduceerde.

Dus sinds 2016 heeft Tom Holland Spider-Man gespeeld in verschillende MCU-films en heeft hij de rol van deze iconische superheld met veel enthousiasme en talent vertolkt.

  wie speelt vanaf 2016 spider man in de marvel films (11)?

het antwoord:
 

Tom Holland


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

wie speelt vanaf 2016 spider man in de marvel films (11)?

السابق
Tot Welke Gemeente Behoort Vliegbasis Volkel (19)?
التالي
zuidelijkste punt zuid amerika (9)?