top-trends

hoe heet een duozitting van een brom of motorfiets

hoe heet een duozitting van een brom of motorfiets Een “buddyseat” is een Engelse term die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar het duozadel van een bromfiets of scooter. Het is het zitgedeelte van de bromfiets of scooter waarop een passagier kan zitten. 

In sommige regio’s wordt het woord “buddyseat” informeel gebruikt om naar de duozitting te verwijzen, terwijl in andere plaatsen eenvoudigweg “duozadel” wordt gebruikt. Het doel van de buddyseat is om een comfortabele en veilige zitplaats te bieden voor een passagier die samen met de bestuurder reist. Buddyseats zijn vaak ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn voor passagiers en bieden een plek om te zitten en de rit te delen. 

Ze kunnen in verschillende stijlen en ontwerpen voorkomen, afhankelijk van het type bromfiets of scooter. Veiligheidsgordels, handgrepen of andere bevestigingen kunnen ook worden toegevoegd om de veiligheid van de passagier te vergroten tijdens het rijden op een bromfiets of scooter.

  hoe heet een duozitting van een brom of motorfiets

het antwoord:
 

Buddyseat


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

hoe heet een duozitting van een brom of motorfiets

السابق
bridgeterm 13 slagen – wetenschap huis
التالي
Tot Welke Gemeente Behoort Vliegbasis Volkel (19)?