top-trends

hoe wordt het touwwerk aan boord van een schip genoemd

hoe wordt het touwwerk aan boord van een schip genoemd Het touwwerk aan boord van een schip wordt vaak aangeduid als “touwen” of “lijnen.” Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, hoewel er technische verschillen zijn tussen de twee, afhankelijk van hun functie en locatie aan boord van het schip.

Touwen: Over het algemeen verwijst “touwen” naar de lange, flexibele strengen van vezelig materiaal, zoals nylon, polyester of natuurlijke vezels zoals sisal of hennep, die worden gebruikt voor verschillende doeleinden aan boord van een schip. Touwen kunnen worden gebruikt als vallen (om zeilen te hijsen), schoten (om zeilen te trimmen), landvasten (om het schip aan te meren), enzovoort.

Lijnen: “Lijnen” is een term die vaak wordt gebruikt om specifieke touwen aan boord van een schip te beschrijven, afhankelijk van hun functie. Bijvoorbeeld, een “ankerlijn” wordt gebruikt om het anker van het schip vast te maken, een “springlijn” wordt gebruikt bij het aanmeren om het schip in positie te houden, en een “revenlijn” wordt gebruikt om zeilen te verminderen bij harde wind.

Touwwerk is van vitaal belang voor de veilige bediening en navigatie van een schip, en verschillende lijnen en touwen hebben verschillende functies en namen afhankelijk van de maritieme taal en traditie. Het correct beheren en onderhouden van touwwerk is een belangrijk onderdeel van het beheer van een schip.

  hoe wordt het touwwerk aan boord van een schip genoemd

het antwoord:
 

Want


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

hoe wordt het touwwerk aan boord van een schip genoemd

السابق
welke nico had een hit met foxy foxtrot?
التالي
hij speelde een rechercheur in de film se7en