top-trends

welk onbemand ruimtevaartuig landde in 1997 op mars

welk onbemand ruimtevaartuig landde in 1997 op mars Het onbemande ruimtevaartuig dat in 1997 op Mars landde, was de “Mars Pathfinder.” Deze missie werd gelanceerd door NASA (de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie) en was bedoeld om de planeet Mars te verkennen. De Mars Pathfinder-missie had als belangrijkste doel om technologieën te demonstreren en gegevens te verzamelen over het Martiaanse oppervlak, het klimaat en de geologie.

De Mars Pathfinder bestond uit twee belangrijke componenten:

De Sojourner Rover: Dit was een kleine, zeswielige robotwagen die werd uitgezet op het Marsoppervlak om gegevens te verzamelen en monsters te analyseren.

Het Pathfinder-lander: Dit was het voertuig dat de Sojourner Rover naar Mars bracht en fungeerde als communicatiehub tussen de rover en de aarde.

Op 4 juli 1997 landde de Mars Pathfinder succesvol op Mars en werd het de eerste succesvolle Marslanding sinds de Viking-missies in de jaren ’70. Het project leverde waardevolle informatie op over de rode planeet en legde de basis voor latere Marsverkenningsmissies, zoals de Mars Rovers Spirit, Opportunity en Curiosity.

  welk onbemand ruimtevaartuig landde in 1997 op mars

het antwoord:
 

Pathfinder


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

welk onbemand ruimtevaartuig landde in 1997 op mars

السابق
dagelijkse plaatsbepaling schip op zee
التالي
hoe heet het paard van arendsoog