top-trends

Hoe heet de appelvormige peer waarvan het vruchtvlees op een meloen lijkt?

Hoe heet de appelvormige peer waarvan het vruchtvlees op een meloen lijkt? De appelvormige peer waarvan het vruchtvlees op een meloen lijkt, wordt meestal aangeduid als de “Nashi-peer” of “Aziatische peer.” De Nashi-peer is een fruitsoort die afkomstig is uit Oost-Azië, met name uit landen als China, Japan en Korea.

De Nashi-peer heeft de vorm en het uiterlijk van een appel, maar het vruchtvlees lijkt inderdaad meer op dat van een meloen. Het is knapperig, sappig en zoet van smaak, vergelijkbaar met een combinatie van appel en meloen. Deze peer wordt vaak rauw gegeten en is een populaire vrucht in Aziatische keukens en in sommige delen van de wereld.

De Nashi-peer is verkrijgbaar in verschillende variëteiten en heeft verschillende namen in verschillende regio’s. In Japan staat het bijvoorbeeld bekend als “Nashi” of “Yonashi,” terwijl het in Korea “Bae” wordt genoemd. In de Verenigde Staten en sommige andere landen wordt het vaak aangeduid als “Aziatische peer” om het te onderscheiden van de meer traditionele perensoorten. Het is een verfrissende en smakelijke toevoeging aan het scala van vruchten dat beschikbaar is voor consumenten wereldwijd. 

  Hoe heet de appelvormige peer waarvan het vruchtvlees op een meloen lijkt?

het antwoord:
 

NASHI


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

Hoe heet de appelvormige peer waarvan het vruchtvlees op een meloen lijkt?

السابق
dagelijkse bepaling van de geografische plaats waar een schip zich op zee bevind?
التالي
hij speelde in de stille kracht de rol van theo van oudijck (9)?