top-trends

over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmo?

over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmo? Welkom lieve bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u zult het juiste antwoord vinden op allerlei raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels die u bent zoeken op het waar je naar op zoek bent, en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmo? 

over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmo?

Roelantslied

 “Sont” (in het Zweeds: Öresund), wat een zeestraat is gelegen tussen Denemarken en Zweden. De Öresund/Sont scheidt het Deense eiland Zeeland (Sjælland) in het westen van de Zweedse regio Skåne (Skåneland) in het oosten. 

Deze zeestraat is beroemd vanwege de Öresundsbron (Øresundsbroen in het Deens), een brug-tunnelverbinding die Kopenhagen, Denemarken, verbindt met Malmö, Zweden. De Öresundsbron is een belangrijke transportverbinding in de regio en heeft bijgedragen aan de integratie van de twee steden en de omliggende gebieden. Het is ook een opmerkelijke bezienswaardigheid en een technisch hoogstandje. De Sont speelt een cruciale rol in het maritieme en economische leven van de regio Scandinavië.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmo?

السابق
actiefste vulkaan op java – wetenschap huis
التالي
hoe heet het luxe londense warenhuis op brompton road