top-trends

op welk grieks schiereiland ligt olympia

op welk grieks schiereiland ligt olympia Welkom lieve bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u zult het juiste antwoord vinden op allerlei raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels die u bent zoeken op het waar je naar op zoek bent, en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: op welk grieks schiereiland ligt olympia 

op welk grieks schiereiland ligt olympia

het antwoord

Peloponnesus

Olympia, de oude stad die beroemd is om de Olympische Spelen uit de oudheid, ligt op het Griekse schiereiland Peloponnesos. Het bevindt zich in het westelijke deel van de Peloponnesos, in de buurt van de rivier de Alpheus. Olympia was de historische locatie van de oude Olympische Spelen, die teruggaan tot de oudheid en daar werden gehouden ter ere van de oppergod Zeus. Vandaag de dag staat Olympia bekend om zijn historische en archeologische betekenis en is het een populaire toeristische bestemming waar bezoekers de ruïnes van oude sportfaciliteiten en tempels kunnen bezichtigen.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

op welk grieks schiereiland ligt olympia

السابق
bang voor alles wat vreemd is 9 letters
التالي
oud egyptische urn waarin de organen zitten