top-trends

welke dictator was president van argentinie van 1976 tot 1981

welke dictator was president van argentinie van 1976 tot 1981 Welkom lieve bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u zult het juiste antwoord vinden op allerlei raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels die u bent zoeken op het waar je naar op zoek bent, en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: welke dictator was president van argentinie van 1976 tot 1981

welke dictator was president van argentinie van 1976 tot 1981?

het antwoord

Jorge Rafael Videla

De dictator die president was van Argentinië van 1976 tot 1981 was Jorge Rafael Videla. Hij leidde de militaire junta die de macht greep tijdens de staatsgreep van 24 maart 1976.

 Onder zijn bewind werden ernstige mensenrechtenschendingen begaan, waaronder gedwongen verdwijningen, martelingen en moorden als onderdeel van de zogenaamde “Vuile Oorlog” in Argentinië. Videla werd later veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid en schendingen van de mensenrechten en bracht de rest van zijn leven in de gevangenis door voordat hij in 2013 overleed.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

welke dictator was president van argentinie van 1976 tot 1981

السابق
versvoet die bestaat uit twee onbeklemtoonde lettergrepen en een beklemtoonde
التالي
bang voor alles wat vreemd is 9 letters