top-trends

bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden

bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden Welkom lieve bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u zult het juiste antwoord vinden op allerlei raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels die u bent zoeken op het waar je naar op zoek bent, en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden

Bij welk gezelschapsspel moet er zeer minutieus geopereerd worden? (12)

het antwoord

Dokter Bibber

Het gezelschapsspel waarbij zeer minutieus moet worden geopereerd en dat bekend staat als “Dokter Bibber” is inderdaad een variant van het eerder genoemde spel “Operatie”.

 In “Dokter Bibber” moeten spelers met een pincet voorzichtig plastic lichaamsdelen uit de patiënt verwijderen zonder de zijkanten van de openingen te raken. Als ze de zijkanten raken, gaat er een zoemer af, wat aangeeft dat de operatie is mislukt. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk lichaamsdelen te verwijderen zonder fouten te maken. “Dokter Bibber” is een leuke en uitdagende versie van het klassieke “Operatie” spel.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

bij welk gezelschapsspel moet er minutieus geopereerd worden

السابق
portugese boerderij vakantieverblijf 6 letters
التالي
inwoners van lapland noemen zichzelf