top-trends

tot welke gemeente behoort vliegbasis volkel

tot welke gemeente behoort vliegbasis volkel Welkom lieve bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u zult het juiste antwoord vinden op allerlei raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels die u bent zoeken op het waar je naar op zoek bent, en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: tot welke gemeente behoort vliegbasis volkel

tot welke gemeente behoort vliegbasis volkel

het antwoord

Uden

Vliegbasis Volkel bevindt zich in Nederland, in de provincie Noord-Brabant. Het behoort tot de gemeente Uden. Uden is verantwoordelijk voor het beheer en de administratie van de Vliegbasis Volkel, die wordt gebruikt door de Koninklijke Luchtmacht van Nederland.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

tot welke gemeente behoort vliegbasis volkel

السابق
aan welke rivier ligt orleans
التالي
aan welke rivier ligt de franse stad orleans