top-trends

aan welke rivier ligt orleans

aan welke rivier ligt orleans Welkom lieve bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u zult het juiste antwoord vinden op allerlei raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels die u bent zoeken op het waar je naar op zoek bent, en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: aan welke rivier ligt orleans 

aan welke rivier ligt de franse stad orleans?

het antwoord

Loire

Orléans, ook wel bekend als Orléans-la-Source, is een stad in Frankrijk en ligt aan de rivier de Loire. De stad Orléans is de hoofdstad van het departement Loiret in de regio Centre-Val de Loire. De rivier de Loire stroomt door het midden van de stad, waardoor Orléans een belangrijke plaats is langs deze beroemde rivier in Frankrijk.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen …!!

aan welke rivier ligt orleans

السابق
over welk water gaat de brug van kopenhagen naar malmö
التالي
tot welke gemeente behoort vliegbasis volkel