top-trends

welke zender expeditie robinson – wetenschap huis

Welke Zender Vertoont Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson, een van de populairste realityshows ter wereld, is een avontuurlijk televisieprogramma dat deelnemers naar afgelegen eilanden stuurt om te overleven en te strijden om de titel van “Robinson.” Het programma is oorspronkelijk afkomstig uit Zweden, maar het heeft internationale bekendheid verworven en wordt in verschillende landen uitgezonden. De zender die Expeditie Robinson uitzendt, varieert afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Hier zijn enkele voorbeelden van zenders waarop je dit spannende avontuur kunt bekijken:

  1. Nederland: In Nederland wordt Expeditie Robinson uitgezonden op RTL 4 of RTL 5. Het programma heeft een grote schare fans en trekt jaarlijks veel kijkers.

  2. België: In België kun je Expeditie Robinson bekijken op VIER, een van de belangrijkste Vlaamse tv-zenders. De Vlaamse versie van de show heeft ook een trouwe fanbase.

  3. Zweden: Aangezien Expeditie Robinson zijn oorsprong heeft in Zweden, wordt het programma in zijn thuisland uitgezonden op de Zweedse zender TV4.

  4. Verenigd Koninkrijk: In het Verenigd Koninkrijk werd de show vroeger uitgezonden op ITV, maar de zender kan in de loop der jaren zijn gewijzigd. Het is raadzaam om de lokale tv-gidsen te raadplegen voor actuele uitzendinformatie.

  5. Andere landen: Expeditie Robinson heeft zich verspreid naar vele andere landen, waaronder Noorwegen, Denemarken, Frankrijk, en meer. In elk land wordt het uitgezonden op de lokale tv-zenders.

welke zender expeditie robinson – wetenschap huis

السابق
welke zender is expeditie robinson
التالي
Het Franse origineel van deze Middelnederlandse ridderroman stamt uit de periode 1050-1150 (12)