top-trends

welke zender is expeditie robinson

Welke Zender Uitzendt Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson is een populaire realityshow waarin deelnemers op een afgelegen locatie moeten overleven en strijden om de titel van “Robinson.” De zender waarop Expeditie Robinson wordt uitgezonden, verschilt per land en regio. Hier zijn enkele voorbeelden van zenders waarop je dit opwindende avontuur kunt bekijken:

  1. Nederland: In Nederland wordt Expeditie Robinson uitgezonden op RTL 4. Deze zender is bekend om zijn gevarieerde programmering, en Expeditie Robinson is een van de meest bekeken programma’s op RTL 4.

  2. België: In Vlaanderen wordt Expeditie Robinson uitgezonden op VIER, een van de belangrijkste Vlaamse tv-zenders. Het programma heeft een grote schare fans in België.

  3. Zweden: Expeditie Robinson is oorspronkelijk begonnen in Zweden en wordt nog steeds uitgezonden op TV4, een populaire Zweedse tv-zender.

  4. Verenigd Koninkrijk: In het Verenigd Koninkrijk werd de show voorheen uitgezonden op ITV, maar het is mogelijk dat de zender in de loop der jaren is veranderd. Raadpleeg de huidige tv-gidsen voor de meest recente informatie.

  5. Internationaal: Expeditie Robinson is zo populair geworden dat het in verschillende landen wordt uitgezonden. Afhankelijk van waar je je bevindt, kan de zender variëren. Raadpleeg lokale tv-gidsen of de website van de show voor de specifieke uitzendinformatie in jouw regio.

welke zender is expeditie robinson

السابق
dit lichtbruine nagerecht smaakt een beetje naar koffie
التالي
welke zender expeditie robinson – wetenschap huis