top-trends

hoe heet de oudste dochter van prinses irene

De oudste dochter van Prinses Irene der Nederlanden, die deel uitmaakt van de Nederlandse koninklijke familie, heet Anna Carolina de Bourbon de Parme. Ze werd geboren op 18 maart 1972 in Nijmegen, Nederland. Haar volledige naam bij haar geboorte was Anna Carolina Albertine Agnes van Bourbon-Parma.

Familieachtergrond

Anna Carolina is de kleindochter van koningin Juliana der Nederlanden en prins Bernhard der Nederlanden en de oudste kleindochter van prinses Irene der Nederlanden en haar voormalige echtgenoot, prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma. Haar ouders, Prinses Irene en Prins Carlos Hugo, waren lid van de koninklijke familie van Nederland en de koninklijke familie van Bourbon-Parma.

Leven en Carrière

Anna Carolina de Bourbon de Parme heeft, zoals haar naam suggereert, banden met zowel de Nederlandse als de Parmezaanse koninklijke families. Ze heeft samen met haar broers en zussen, prins Carlos Enrique en prinses Margarita, de titel “Prins(es) de Bourbon de Parme.”

In haar volwassen leven heeft Anna Carolina zich gericht op verschillende persoonlijke en professionele interesses. Ze heeft gewerkt in de kunstwereld en was betrokken bij culturele en maatschappelijke organisaties.

hoe heet de oudste dochter van prinses irene

السابق
tuinman eigen huis en tuin
التالي
hoe wordt de leider van een soennitische moslimgemeente genoemd